Gondolatok a közbiztonságról

Beszélgessünk kötetlenül a városban, vagy a világ bármely pontján történtekről!

Re: Gondolatok a közbiztonságról

HozzászólásSzerző: józanparaszt Dátum: 2010. ápr. 20., 6:09

NAAAA..Mit láttam tegnap?Határozott hatósági fellépést.Járőröznek,intézkednek a rend őreink.Végre.Lessz ebből valami.Hátha odáig fajúl a dolog hogy lessz biztonságérzetünk....Egy harmincötéves fiatalasszony hátha visszamer szólni egy 7-8-éves takonnak aki oknélkül lekurvázza!!!!Mert valaméknap meg ilyet láttam.
józanparaszt
Lelkes újonc
Lelkes újonc

HozzászólásSzerző: józanparaszt Dátum: 2010. jún. 26., 20:52

Szeretném megkérdezni igaz-e,a letöltött börtönévek beszámítanak-e a nyugdíjba?Mee hallottam,de nem hittem.Ha igaz akkor ez itt az elmegyógy,ahol a bolondok irányítanak.Aggyunk nekik kitüntetést meg oklevelet.Én hülye meg ledolgozok becsületesen negyven évet.Oszt várhatom a minimálnyugdíjat.Ápropó ha idejében elkezd az ember dolgozni és az ötvenes évei végén megvan a szolgálati ideje, nem tudnak vele mit kezdeni,aztmondják dolgozni kell még néhány évet.....na ki a hülye??????? :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
józanparaszt
Lelkes újonc
Lelkes újonc

HozzászólásSzerző: józanparaszt Dátum: 2010. júl. 09., 20:03

Ha jól emlékszem,nagy lendülettel kezdték képezni annó a rend őreit.Mondván olyan emberek szolgáljanak és védjenek akiknek legalább érettségije van.Akkor helyeseltünk, és lássuk be igazuk volt.És most mi van?Polgárőr polgárőr hátán.Remélem jelentkezéskor elég a hat elemi.Félreértés ne essék semmi bajom velük,hál istennek én a jó oldalon járok.De megint van egy olyan érzésem, hogy átestünk.... ezzel a megoldással csak magunkat hitegetjük,látszat, csalóka ábránd,úgy látom ettől még betörnek ,lopnak, rabolnak, ez nem megoldás.Rendőr kell ,olyan aki dolgozik,dolgozhat.Figyel,ellenőríz,figyelmeztet,büntet ha kell.Válogatás nélkül.De ésszel.Szóval kell az az érettségi.Rendőr ,jogokkal, aki előtt mindenki egyformán felel.Jó a polgárőrség is.Díszhuszárok,ja. :roll: :P
józanparaszt
Lelkes újonc
Lelkes újonc

HozzászólásSzerző: józanparaszt Dátum: 2010. aug. 22., 10:26

Mit olvasok .Halott embert leltek az utcán.Két hónapos majdnem? Úristen,ha előttem feküdne egy ember két hónapig..........Hogy nem lehet észrevenni???Döbbenet. :shock:
józanparaszt
Lelkes újonc
Lelkes újonc

HozzászólásSzerző: józanparaszt Dátum: 2010. aug. 22., 10:30

Na végre!Szigorították a tulajdon ellen elkövetett bűncselekményekre kiszabott büntetéseket.Alakul, alakul .....
józanparaszt
Lelkes újonc
Lelkes újonc

Előző

Vissza: Általános témák