hogyan spórolhatunk,ötletek:

Beszélgessünk kötetlenül a városban, vagy a világ bármely pontján történtekről!

hogyan spórolhatunk,ötletek:

HozzászólásSzerző: józanparaszt Dátum: 2010. jan. 05., 8:04

Most olvastam az apróhirdetések között ,házitej kapható.Előrebocsájtom:nem ismerem az illetőt!De szólnom kell mellette,mert az a tapasztalatom hogy nemcsak olcsóbb de jobb is a házitej a boltinál.(összehasonlíthatatlanul)!Nincs tehenem,de majd tíz éve vásárolok napi két litert.Elfogy,szeretjük.Az agyonfölözött disznózsirral feljavított bolti savó helyett inkább ezt kéne inni mindenkinek!
józanparaszt
Lelkes újonc
Lelkes újonc

Re: hogyan spórolhatunk,ötletek:

HozzászólásSzerző: józanparaszt Dátum: 2010. jún. 26., 20:29

Rövid utánajárás után,a hallottakat mérlegelve (csak szakik véleménye alapján)úgy döntöttem kihasználom a lehetőséget.A derecskei kúton lehet etanolt kapni egy százassal lassan olcsóbb mint a kilencvenötös.Fele fele arányban fogyasztva negatív tapasztalatom 2000 km után sincs.Azt a tanácsot kaptam,amikor az autómban kb. öt liter benzin van tankoljak rá öt liter etanolt,mivel az autók fajtája válogatja jó-e neki vagy sem,s ha a próba alatt nincs probléma járhatok vele nem lessz a kocsinak baja.Ha dadog vagy szaggat akkor tankoljak rá benzint egy próbát megér.Kutya baja ugyanolyan fogyasztás mellett tán még jobban is megy.Ezt szerettem volna megosztani.
józanparaszt
Lelkes újonc
Lelkes újonc

Vissza: Általános témák