<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Közadakozás – Dr. Fülöp György Emléktábla

Közadakozás – Dr. Fülöp György Emléktábla

2021-12-14 08:15:40

Közadakozás – Dr. Fülöp György Emléktábla

Közadakozás – Dr. Fülöp György Emléktábla

 

A Derecskei Hírek korábbi lapszámaiban több alkalommal hirdettük meg az egykori alapító Dr. Fülöp György és a szülőotthon emlékére készülő emléktába elkészítési költségének összeadására szóló közadakozást.

 

Örömmel tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a közadakozás céljára elkülönített gyűjtőszámlán eddig közel 330.000.- Ft gyűlt össze, mely a milliós nagyságrendű emléktábla elkészítésének költségét jelenleg még nem fedezi.

 

A tábla célja és mondanivalója: „Emléket állítani a hajdanvolt Szülőotthonnak, alapítójának, valamint mindazon szülésznőknek, bábáknak is, akik sok gyermek világrajövetelét segítették.”

 

A gravírozott kő alapon elhelyezendő bronz dombormű elkészítésén a kiválasztott művész már dolgozni kezdett.

 

Akik magukénak érzik ezt a kezdeményezést, és méltóképpen szeretnének áldozni Dr. Fülöp György emlékezetének, valamint a hajdanvolt szülőotthon és a benne dolgozók áldozatos szolgálatának, azok az alábbi bankszámlaszámra történő befizetéssel járulhatnak hozzá az emléktábla állításához:

 

OTP Bank Nyrt. -"Közadakozás Derecske"

11738118-15372985-10820108

 

A befizetés a fent említett számlára való átutalással, a bankfiókban való befizetéssel történhet.

 

A közadakozással kapcsolatosan Balázs Lajos, valamint Szőllősi László a következő elérhetőségen a lakosság szíves rendelkezésére állnak: 06 30/358-9542.

 

Bordán Szabolcs polgármester

 

 








Megosztás közösségi oldalakon
Derecske applikáció
kiadványok kép
kiadványok kép