Responsive image


Lomtalanítás - 2020. október 17.

Feltöltve: 2020-10-15 08:15:15

LOMTALANÍTÁS

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2020. október 17-én (szombaton) délelőtt lomtalanítást végez.

Kihelyezhető hulladékok: az ingatlanoknál keletkező olyan szilárd hulladékok, amelyek nem helyezhetők el a tároló edényben, a rendszeres hulladékszállítás alkalmával nem szállíthatók el (pl. bútor, elektronikai készülékek, nagyobb kartondobozok, rongy bezsákolva).

Nem kihelyezhető hulladékok: kommunális hulladék, építési törmelék, gépjármű gumi, akkumulátorok, veszélyes hulladéknak minősülő anyagok, vegyszerek és minden olyan hulladék, amely begyűjtése veszélyezteti a begyűjtést végzők testi épségét, egészségét.      

Kérem, hogy a hulladékot, a lomtalanítás napján legkésőbb reggel 700-ig, de lehetőség szerint előző nap este helyezzék ki az ingatlan elé. A járat minden utcán egyszer megy végig.

A lomnak minősülő tárgyakat a gyűjtési útvonal mellé kell kihelyezni oly módon, hogy az a begyűjtő gépjárművel megközelíthető legyen, illetve a gyalogos- és gépjárműforgalmat ne akadályozza.

Az apróbb kisméretű hulladékot bekötözött zsákokban kérjük kihelyezni. 

 

Derecske, 2020. október 15.

Tisztelettel: 

Bordán Szabolcs

polgármester

                                                                   

E-önkormányzat portál


Ajánló


ÉtlapAjánló
Ajánlatunk

Responsive image

Facebook