Responsive image


Őszi lomtalanítás

Feltöltve: 2016-10-28 21:21:43

Őszi lomtalanítás

 

Tájékoztatom a Derecskei Lakosságot, hogy a Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2016. november 5-én (szombaton délelőtt) lomtalanítást végez.

Kihelyezhető hulladékok: az ingatlanoknál keletkező olyan szilárd hulladékok, amelyek nem helyezhetők el a tároló edényben, a rendszeres hulladékszállítás alkalmával nem szállíthatók el (pl. bútor, elektronikai készülékek, nagyobb kartondobozok, rongy bezsákolva).

Nem kihelyezhető hulladékok: kommunális hulladék, építési törmelék, gépjármű gumi, akkumulátorok, veszélyes hulladéknak minősülő anyagok, vegyszerek és minden olyan hulladék, amely begyűjtése során veszélyezteti a begyűjtést végzők testi épségét, egészségét.

A hulladékot a lomtalanítás napján legkésőbb reggel 7-ig, de lehetőség szerint előző nap este helyezzék ki az ingatlan elé. A járat minden utcán egyszer megy végig.

A lomnak minősülő tárgyakat a gyűjtési útvonal mellé kell kihelyezni, úgy hogy az a begyűjtő gépjárművel megközelíthető legyen, s a gyalogosés gépjárműforgalmat ne akadályozza.

Az apróbb kisméretű hulladékot bekötözött zsákokban kérjük kihelyezni.

 

Tisztelettel:

Bakó István polgármester

AjánlóAjánlatunk

Responsive image

Facebook