Responsive image


Változás a Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat leadási határidejében

Feltöltve: 2016-11-08 15:02:35

Felhívás!

 

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Diákokat, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése értelmében a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017. évi fordulójában a pályázatok beadási határideje meghosszabbításra került.

A pályázatok benyújtásának módosított határideje: 2016. november 15.

A módosított pályázati dokumentumok az alábbi linken elérhetőek: www.emet.gov.hu 

A pályázat benyújtásának módja: Az Eper-Bursa rendszerben kitöltött és onnan kinyomtatott pályázatot, aláírva a kötelező mellékletekkel együtt kell benyújtani:

 

Derecskei Polgármesteri Hivatal (4130 Derecske, Köztársaság út 87.)

Jogi és Igazgatási Osztály

A” épület 1. ajtó (emelet)

Pásztor Katalin titkársági ügyintézőhöz.

 

Az ösztöndíjpályázat „A” típusát a derecskei állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatásban tanuló hallgatók számára a 2016/2017. tanév második és a 2017/2018. tanév első félévére vonatkozóan, míg az

Az ösztöndíjpályázat „B” típusát a derecskei állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

Az „A” és „B” típusú pályázati kiírás, valamint Derecske Város Önkormányzatának a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat elbírálásának szempontjairól szóló szabályzat megtekinthető: Derecskei Polgármesteri Hivatal (4130 Derecske, Köztársaság út 87.) „A” épület (földszint) előterében, valamint a www.derecske.hu honlapon.

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

További információk a Bursa Hungaricaval kapcsolatban www.emet.gov.hu oldalon találhatók.

 

Sikeres pályázást kíván: Derecske Város Önkormányzata.

 

Derecske, 2016. november 8.

Tisztelettel:

Dr. Majoros Gabriella
aljegyző

 


Letölthető dokumentumok:

Szabályzat

"A" típusú pályázati kiírás

"B" típusú pályázati kiírás

 

Ajánló
Ajánlatunk

Responsive image

Facebook