Responsive image


Pályázati felhívás

Feltöltve: 2017-01-23 10:38:40

VALAMENNYI CIVIL SZERVEZET

VEZETŐJÉNEK

 

Tisztelt Cím!

Értesítem Önt arról, hogy Derecske Város Önkormányzata ez évben is lehetőséget teremt a városban működő szervezetek számára, hogy a 24/2014. (XI.28.) önkormányzati rendeletben foglaltaknak  megfelelően - pénzügyi támogatás céljából - pályázatot nyújtsanak be.

Amennyiben szervezete a korábbiakban már részesült támogatásban, úgy a pályázati adatlapon feltüntetett dokumentumok (alapszabály másolat, bírósági bejegyzés) benyújtása mellőzhető abban az esetben, ha az előző támogatás óta eltelt időszakban e dokumentumok tartalmát illetően változás nem történt.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. február 15.

A pályázatról bővebben a Derecskei Polgármesteri Hivatal Pénzügyi-és Adóügyi Osztályán, illetve a www.derecske.hu honlapunkon tájékozódhatnak.

Felhívom figyelmét, hogy amennyiben a tavalyi évben önkormányzati támogatásban részesült, úgy annak összegével - a Derecske Város Önkormányzatával kötött megállapodásban foglaltaknak megfelelően – 2017. február 15-ig kell elszámolnia.

Ezúton megkérem Önt, hogy Derecske Város Önkormányzata és a civil szervezetek közötti jó kapcsolatok további elmélyítése céljából küldje meg a Polgármesteri Hivatal részére a 2017. évben tervezett programjainak, bemutatkozó alkalmainak időpontját, ezzel is segítve a hivatal szervezőmunkáját, a város, a kistérség és a civil szervezetek közötti információáramlás további javítását.

A Derecskei Polgármesteri Hivatal kapcsolattartója: Dr.Kiss-Homoki Mónika.                            (Telefon: 06-54-548-084)

 

További együttműködésében bízva:

 

Derecske, 2017. január 19.

 

Tisztelettel:

 

                                                                                           Varsányiné dr.Antal Erzsébet
                                                                                                          jegyző


Letölthető dokumentum:      

24/2014. (XI. 28.) önkormányzati rendelete az államháztartáson kívüli forrás átadásának és átvételének szabályairól         

Hirdetés

Responsive image

Ajánló


Ajánlatunk

Responsive image

Facebook