Responsive image


LOMTALANÍTÁS

Feltöltve: 2017-03-23 19:34:15

LOMTALANÍTÁS

 

Tájékoztatom a Derecskei Lakosságot, hogy a Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2017. május 06-án (szombaton délelőtt) lomtalanítást végez.

Kihelyezhető hulladékok: az ingatlanoknál keletkező olyan szilárd hulladékok, amelyek nem helyezhetők el a tároló edényben, a rendszeres hulladékszállítás alkalmával nem szállíthatók el (pl. bútor, elektronikai készülékek, nagyobb kartondobozok, rongy bezsákolva).

Nem kihelyezhető hulladékok: kommunális hulladék, építési törmelék, gépjármű gumi, akkumulátorok, veszélyes hulladéknak minősülő anyagok, vegyszerek és minden olyan hulladék, amely begyűjtése során veszélyezteti a begyűjtést végzők testi épségét, egészségét. 

A hulladékot a lomtalanítás napján legkésőbb reggel 700-ig, de lehetőség szerint előző nap este helyezzék ki az ingatlan elé. A járat minden utcán egyszer megy végig.

A lomnak minősülő tárgyakat a gyűjtési útvonal mellé kell kihelyezni, úgy hogy az a begyűjtő gépjárművel megközelíthető legyen, s a gyalogos- és gépjárműforgalmat ne akadályozza.

Az apróbb kisméretű hulladékot bekötözött zsákokban kérjük kihelyezni.

Derecske, 2017. március 23.

Tisztelettel:

Bakó István
polgármester

 

 

                                                                            


Ajánló


Ajánlatunk

Responsive image

Facebook