Responsive image


BV. TOBORZÓIRODA NYÍLT KOMÁDIBAN

Feltöltve: 2017-08-24 07:08:09

BV. TOBORZÓIRODA NYÍLT KOMÁDIBAN


Komádiban is megkezdte működését a büntetésvégrehajtási szervezet toborzóirodája. A Polgármesteri Hivatal épületében található helyiségben folyamatosan várják a jelentkezőket, akik a településen 2018-ban nyíló büntetés-végrehajtási intézetben szeretnének dolgozni.

A toborzási tevékenység célja a Komádi vonzáskörzetében élő, a rendvédelmi hivatás iránt érdeklődő, leendő tiszthelyettesi és tiszti állomány elérése és megszólítása. A toborzóiroda munkatársai folyamatosan rendelkezésre állnak a tájékoztatás és az alkalmassági vizsgálatok lefolytatása érdekében, de tevékenységükhöz tartozik az érdeklődők alkalmassági szűrésének, vizsgálatának szervezése és koordinálása is. Az iroda felállításával a teljes felvételi eljárás helyben történik majd, a jelentkezőknek nem szükséges utazniuk a felvétel miatt. Októbertől a végrehajtói (körlet- és biztonsági felügyelői, gépjármű vezetői, kutyavezetői) állomány felvétele, majd 2018-tól a magasabb, felsőfokú végzettséget igénylő, tiszti beosztások betöltése zajlik. 
Első körben olyan 18. életévüket betöltött, büntetlen előéletű, fizikai és pszichikai, valamint egészségi alkalmassági vizsgálaton megfelelő, érettségivel rendelkező majdani kollégák felvétele történik meg, akik lakóhelyük közelében képzelik el jövőjüket. 
Ehhez a büntetés-végrehajtási szervezet: 
• tervezhető életpályát,
• versenyképes – minimum bruttó 220.000,- Ft-os
havi jövedelmet,
• bruttó 200.000,- Ft-os évi cafetéria-juttatást,
• szociális gondoskodást, lakhatási támogatásokat,
• hosszú távú munkalehetőséget,
• megbecsülést és előmeneteli lehetőséget kínál.
Mindehhez a büntetés-végrehajtás egy 27 hetes alapkiképzést biztosít. Az újonnan felvett kollégák az elméleti ismeretek elsajátítása után, elsősorban a régióban működő bv. intézetekben szerezhetik meg a szükséges gyakorlatot, amelyet egy hatékonyan működő instruktori rendszer is támogat. A felvettek már a kiképzés ideje alatt teljes fizetésre, utazási költségtérítésre és térítésmentes szállásra, valamint kedvezményes étkezésre jogosultak. 
Ezáltal a tervek szerint 2018 tavaszán szakmailag felkészült állomány kezdheti meg a munkát Komádiban. 
A toborzó munkatársak a helyi ügyfélfogadás mellett a régió településein is megjelennek majd, tájékoztató napokat tartanak és fogadják az érdeklődőket. Az iroda nyitva tartásának és ügyfélfogadási idejének tervezésekor figyelemmel voltak a munkából érkezőkre is, hetente két alkalommal meghosszabbított nyitva tartással várják az érdeklődőket.
A toborzóiroda elérhetősége:
Cím: 4138, Komádi, Hősök tere 4.
Telefon: 54/ 545- 035
Ügyfélfogadás:
Hétfő: 8-16
Kedd: 8-18
Szerda 8-16
Csütörtök: 8-18
Péntek: 8-12
A jelentkezéseket, fényképes önéletrajzokat a komaditoborzas@bv.gov.hu e-mail címre várjuk.
Legyen Ön is munkatársunk! Várjuk sorainkba!

Forrás: Derecskei Hírek


Ajánló


Ajánlatunk

Responsive image

Facebook