Responsive image


Bursa Hungarica pályázati felhívás

Feltöltve: 2017-10-03 14:21:24

Tisztelt Diákok!


Derecske Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve ezennel kiírja a 2018. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatokat:

Az ösztöndíjpályázat „A” típusát a derecskei állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatásban tanuló hallgatók számára a 2017/2018. tanév második és a 2018/2019. tanév első félévére vonatkozóan, míg az
Az ösztöndíjpályázat „B” típusát a derecskei állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára. 

Az „A” és „B” típusú pályázati kiírás, valamint Derecske Város Önkormányzatának a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat elbírálásának szempontjairól szóló szabályzat megtekinthető: Derecskei Polgármesteri Hivatal (4130 Derecske, Köztársaság út 87.) „A” épület (földszint) előterében, valamint a www.derecske.hu honlapon.

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A pályázat benyújtásának módja és határideje: Az Eper-Bursa rendszerben kitöltött és onnan kinyomtatott pályázatot aláírva, a kötelező mellékletekkel együtt kell benyújtani 2017. november 7-ig:

Derecskei Polgármesteri Hivatal (4130 Derecske, Köztársaság út 87.) 
Jogi és Igazgatási Osztály
„A” épület 1. ajtó (emelet) 
Pásztor Katalin titkársági ügyintézőhöz.

További információk a Bursa Hungaricaval kapcsolatban www.emet.gov.hu oldalon találhatók.

Sikeres pályázást kíván: Derecske Város Önkormányzata.


Letölthető dokumentumok:

Szabályzat

"A" típusú pályázati kiírás

"B" típusú pályázati kiírás

Étlap


Ajánló


Ajánlatunk

Responsive image

Facebook