Responsive image


LOMTALANÍTÁS!

Feltöltve: 2017-11-08 15:42:06

LOMTALANÍTÁS

 

 

Tájékoztatom a Derecskei Lakosságot, hogy a Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2017. november 25-én (szombaton délelőtt) lomtalanítást végez.

Kihelyezhető hulladékok: az ingatlanoknál keletkező olyan szilárd hulladékok, amelyek nem helyezhetők el a tároló edényben, a rendszeres hulladékszállítás alkalmával nem szállíthatók el (pl. bútor, elektronikai készülékek, nagyobb kartondobozok, rongy bezsákolva).

Nem kihelyezhető hulladékok: kommunális hulladék, építési törmelék, gépjármű gumi, akkumulátorok, veszélyes hulladéknak minősülő anyagok, vegyszerek és minden olyan hulladék, amely begyűjtése során veszélyezteti a begyűjtést végzők testi épségét, egészségét.

A hulladékot a lomtalanítás napján legkésőbb reggel 700-ig, de lehetőség szerint előző nap este helyezzék ki az ingatlan elé. A járat minden utcán egyszer megy végig.

 

A lomnak minősülő tárgyakat a gyűjtési útvonal mellé kell kihelyezni, úgy hogy az a begyűjtő gépjárművel megközelíthető legyen, s a gyalogos- és gépjárműforgalmat ne akadályozza.

 

Az apróbb kisméretű hulladékot bekötözött zsákokban kérjük kihelyezni.

 

Derecske, 2017. november 6.

 

                                                             Tisztelettel:

                                                                                                                          Bakó István
polgármester
  

Étlap


Ajánló


Ajánlatunk

Responsive image

Facebook