Responsive image


„Észak-kelet-magyarországi OK Roadshow” a Bocskai iskolában

Feltöltve: 2017-11-24 10:36:15

„Észak-kelet-magyarországi OK Roadshow” a Bocskai iskolában

 

Az idén 25 éves OTP Fáy András Alapítvány az „Esélyt a jövő generációjának!” mottó jegyében folytatja szakmai tevékenységét, melynek középpontjában az általános iskolás diákok pénzügyi kultúrájának fejlesztése áll.

Az OTP Fáy András Alapítvány nyíregyházi OK Oktatási Központjának legújabb projektje az „Észak-kelet-magyarországi OK Roadshow”.

A szakmai programsorozat célja, hogy úgynevezett iskolanapokon minél szélesebb körben megismertesse a jövő és pénzügyi tudatosság fontosságát az általános iskolásokkal különböző pénzügyi, gazdasági témakörök által.

A mi iskolánk is a kiválasztott intézmények közzé tartozik, így 2017. november 10-én felsős diákjaink részt vehettek az alapítvány által szervezett élménynapon.

A 7-8. osztályos diákjaink játékos gyakorlatok keretein belül a hétköznapokban is felhasználható tudással és fogalmakkal ismerkedtek meg.

Míg a 7-8-osok kvízjátékon vettek részt, addig az 5-6. osztályos diákjaink örömmel vették birtokba ezen a délelőttön az ugráló várat, kipróbálhatták az autóversenyzést és lézerharcot, szumózhattak és a selfi falnál fotókat készíthettek.

Elnyerte a gyerekek tetszését a VR szemüveg, a segway, a zorb golyó, elektromos játékokban, darth vader lézerharcban tehették próbára ügyességüket.

L. L. Junior és Tolvai Renáta gondoskodott a program végén a gyerekek szórakoztatásáról, koncertjükön diákjaink lelkes tapssal jutalmazták a sztárvendégeket.

Köszönetünket fejezzük ki az OTP Fáy András Alapítványnak, hogy érdekes, hasznos ismeretekkel, feladatokkal, különleges játékokkal, koncertekkel igazi élménynappá varázsolták ezt a délelőttöt a gyerekek számára.

 

Derecske, 2017. november 21.

 

 

                                                                                          Kovácsné Katona Irma

                                                                                               igazgatóhelyettes

Fotók: Magánarchívum

E-önkormányzat portál


Hirdetés


Étlap


AjánlóAjánlatunk

Responsive image

Facebook