Responsive image


Köszönet az 1%-ért!

Feltöltve: 2018-01-26 19:52:50

Köszönet az 1%-ért

 

                A Derecskei Ifjúsági Fúvószenekar Egyesület ezúton mond köszönetet azoknak az adózóknak, akik 2017-ben 1%-os adófelajánlásukban egyesületünket nevezték meg kedvezményezettként.

Az így felajánlott 172.091. Ft.-ot egy sikeres Horvátországi nemzetközi művészeti fesztiválon való részvételre fordítottuk.

                Örömmel közöljük támogatóinkkal, hogy egyesületünk 13 éve tartó munkáját 2017. november 22.-én a Megye Napján a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés „Az Év Civil Szervezete” díjjal és emlékplakettel ismerte el. Ezzel jelezvén, hogy az 1%-os felajánlások is termékeny talajra találnak nálunk.

                Akik a városunk kulturális életében fontos szerepet betöltő Ifjúsági Fúvószenekar működési körülményeinek javítását az idén is támogatni kívánják, kérjük, személyi jövedelemadójuk 1%-ának odaítéléséről az alábbiak szerint rendelkezzenek:

 

DERECSKEI IFJÚSÁGI FÚVÓSZENEKAR EGYESÜLET

adószáma: 18569515-1-09

Köszönettel:

                                  Csik István                                                                                                                        Fazakas Árpád

                               egyesületi elnök                                                                                            egyesületi alelnök, fúvóskarnagy

Étlap


Ajánló

Ajánlatunk

Responsive image

Facebook