Responsive image


Felhívás

Feltöltve: 2018-02-12 10:25:07

Elszármazottak Találkozója és Derecske Város Napja 2018 


     

       FELHÍVÁS!

Derecske Város Önkormányzata ezúton tájékoztat minden derecskeit, hogy 2018. június 21-22-23-24-én - immáron harmadik alkalommal - az összefogás jegyében megrendezésre kerül a DERECSKEI ELSZÁRMAZOTTAK TALÁLKOZÓJA.

A június 21-én, csütörtökön délutántól vasárnap délig tartó rendezvénysorozatra a szervezők várják mindazon Derecskéről elszármazott személyek, családok jelentkezését, akik örömmel vennének részt itthon élő családtagjaikkal, barátaikkal, ismerőseikkel, vagy csak egyszerűen a derecskeiekkel együtt a Város Napja (június 23.) köré fűzött rendezvénysorozaton.

Vendégeinknek alkalmuk lesz megismerkedni a mai Derecskével, végiglátogathatják gyermek- és ifjúkoruk helyszíneit, kulturális és sportrendezvényeken szórakozhatnak, ismeretséget köthetnek, vagy eleveníthetnek fel.

A rendezvény házigazdája: Bakó István polgármester

A rendezvénnyel kapcsolatban személyesen vagy telefonon tájékoztatást ad Nádházi-Tálas Csilla, a művelődési központ igazgatója az 54/410-060-as telefonszámon.

További információ elérhető a www.derecske.hu városi honlapon illetve az esemény hivatalos facebook oldalán.

Kérjük a derecskeieket, támogassák az Elszármazottak Találkozójának megrendezését! Értesítsék családtagjaikat, ismerőseiket! Információkkal, ötletekkel segítsék munkánkat!

Derecske, 2018.02.12.

                                                           a szervezők nevében

Nádházi Tálas Csilla
igazgató
Derecske Városi Művelődési
Központ és Könyvtár
 

Étlap


Ajánló


Ajánlatunk

Responsive image

Facebook