Responsive image


Lendületben a Derecskei Labdarúgók Sportegyesülete

Feltöltve: 2018-10-29 13:05:38

Lendületben a Derecskei Labdarúgók Sportegyesülete

 

Az őszi szezon beköszöntével a DLSE csapatainál "beindult a nagyüzem". A felnőtt csapat mellett minden korosztályos utánpótlás gárda is pályára lép hétről-hétre és örömteli, hogy minden fronton szép eredményeket érnek el a derecskei labdarúgók.    

1. A DLSE felnőtt csapata a megyei első osztályban szerepel és az őszi szezonban jó eredményekkel a mezőny első felében vitézkedik A 9. fordulóban a Hajdúböszörmény elleni győztes hazai mérkőzésen az utóbbi évek egyik legjobb teljesítményét nyújtotta a gárda.  

2. Az ifjúsági csapat (U19) az idei szezonban rengeteget fejlődött és Szép Sándor edző vezérletével stabil középcsapattá vált. "Hajrá Fiatalok!"


3. A serdülősök korosztálya (U16), az elmúlt évekhez hasonlóan eredményes és most is dobogós helyen állnak Nagy Károly tanítványai.

4. Az U11-es, az U13-as illetve az U14-es gyermekcsapatoknál is egyre többen futballoznak. A fiatalabbak a Bozsik-program keretein belül, az U14-esek a megyei gyermekbajnokságban  lépnek pályára rendszeresen és érnek el egyre jobb eredményeket. Edzők: U11: László János, U13: Nagy Sándor, U14: Benedek Barnabás.

5. "Kispálya, nagypálya Derecske a királya" - kiabálják az U9-es gyermekcsapat kisfocistái, akik bronzérmet nyertek az őszi szezonnyitó berettyóújfalui tornán. Az U9-es gárda és az U7-es (ovifoci) korosztály edzője: Makleit Zsolt

6. A derecskei sportágválasztó rendezvényen Czibere Tibor utánpótlás koordinátor és a labdarúgó egyesület edzőinek a segítségével ismerkedhettek meg a gyerekek a futballal. Népszerű volt a foci és sokan érdeklődtek az edzések iránt!


7-8. A Derecskei Labdarúgók Sportegyesülete és a Derecskei Bocskai István Általános Iskola és AMI osztályok közötti labdarúgó villámbajnokságot szervezett október 12-én, a Bocskai hét keretein belül. A jó hangulatú délutáni sportprogramon remek mérkőzések követték egymást. Az iskola sportudvarán igazi futballhangulat uralkodott, nagyszerűen szurkoltak és fociztak az osztályok.

9. A labdarúgó egyesület és az önkormányzat által, TAO-pályázat segítségével szeptemberben elkészült a labdarúgó öltöző felújítása. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően szép és tiszta körülmények között készülhetnek a derecskei futballisták az edzésekre és a mérkőzésekre.

10. A megyei harmadosztályban szereplő felnőtt csapat mára-már egy összeszokott baráti társasággá vált. Az idei szezonban erős mezőnyben futballoznak és jelenleg a tabella középső harmadában szerepelnek. 

Forrás: Makleit Zsolt

Fotók: Magánarchívum

E-önkormányzat portál


Hirdetés


Étlap


Ajánló


Ajánlatunk

Responsive image

Facebook