Responsive image


III. Megyei Fuvolás Találkozó, Derecske

Feltöltve: 2019-05-05 18:50:35

III. Megyei Fuvolás Találkozó, Derecske

 

2019. Április 27-én került megrendezésre a Megyei Fuvolás Találkozó, melynek otthont a Derecskei Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola adott. A jelentkezők száma évről évre gyarapszik, idén már 10 intézmény 29 növendéke látogatta meg rendezvényünket. A Hajdú-Bihar megyei intézményeken kívül már máshonnan is van érdeklődés a találkozó iránt.

A gyerekek idén is 4 korcsoportban adhattak számot tudásukról a legkisebbektől egészen a gimnazistákig. A kéttagú zsűrit ebben a tanévben Kiss Ágota és Majorosné Tóth Eleonóra alkották, akik kihangsúlyozták a rendezvény magas színvonalát, a produkciók sokszínűségét és döntéshozataluk nehézségeit.

Iskolánkat ebben a tanévben 2 felkészítő tanár 6 növendékkel képviselte 3 korcsoportban.

Kiss Boglárka I. korcsoport- Bronzminősítést, László Dorka Zoé I. korcsoport - Ezüstminősítést szerzett, tanáruk CsávásnéKubassy Klára.

Lukács Ildikó I. korcsoport – Bronzminősítést, Kiss Míra Kata II. korcsoport – Ezüstminősítést, KozárBettina II. korcsoport – Ezüstminősítést, Szabó Gréta Nikoletta III. korcsoport – Ezüstminősítést szereztek, tanáruk Köcsky Balázs.

Ezúton is gratulálunk az eredményhez!

A rendezvény nem jöhetett volna létre idén sem a kedves támogatóink nélkül! Köszönet a Berettyóújfalui Tankerületi Központnak, Derecske Művészeti Alapoktatásáért Alapítványnak, Derecskei Ifjúsági Fúvószenekar Egyesületnek, Kovács Lajosnak -Cornett Music Kft., Szabó Viktornak- BoldAgro Kft., valamint a növendékeink szüleinek. Óriási köszönet illeti meg művészeti iskolai kollégáimat a rendezvény zavartalan lebonyolításáért és önzetlen segítségükért a nap folyamán.

 

                                                                                                                                             Tisztelettel,

                                                                                                                                          Madarassy Rita

Fotó: Magánarchívum

E-önkormányzat portál


Hirdetés


Étlap


Ajánló


Ajánlatunk

Responsive image

Facebook