Responsive image


Autóbuszbérletek elfogadása a vonatokon

Feltöltve: 2019-10-01 15:43:51

Autóbuszbérletek elfogadása a vonatokon

 

Az aktuális közlekedéspolitikai célkitűzéseknek megfelelően elkezdődött a vasúti és az autóbuszos szolgáltatások összehangolása Debrecen térségében is. Ennek keretében szeptember 1-je óta a Debrecen–Nyírábrány (105-ös) és a Debrecen–Sáránd–Nagykereki (106-os) vasútvonalak térségében a MÁV-START járatain használható az Észak-magyarországi Közlekedési Központ (ÉMKK) által kibocsátott havi, 30 napos és félhavi bérlet az azon megjelölt viszonylatban – többek között Nyírábrányból, Vámospércsről, Sárándról és Derecskéről.

Ennek értelmében szeptember 1-től a vonatokon Derecske-Vásártér és Debrecen közötti utazásra felhasználható a Debrecen, autóbusz-állomás – Derecske, autóbusz-váróterem (illetve fordítva) 25 km-es autóbuszbérlet. Az ettől eltérő autóbuszbérletek elfogadása egyelőre nem lehetséges, de a tervek szerint hamarosan bővülhet az elfogadott viszonylatok száma.

Forrás: http://archiv.emkk.hu/index.php?option=com_k2&view=item&id=945%3Aautobuszberletek-elfogadasa-a-mav-start-zrt-jaratain-2019-szeptember-1-tol&Itemid=363&lang=hu&fbclid=IwAR3Vc2KZ-laSZUZbMDJLSKiSx8CHDKMjNOPk9I8_mcdkOb1imFZlqCPgFzo

E-önkormányzat portál


Hirdetés


Étlap


Ajánló


Ajánlatunk

Responsive image

Facebook