Responsive image


Figyelem!

Feltöltve: 2020-01-02 14:14:05

LOMTALANÍTÁS

 

 

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 2020. január 18-án (szombat délelőtt) lomtalanítást végez.

 

Kihelyezhető hulladékok: az ingatlanoknál keletkező olyan szilárd hulladékok, amelyek nem helyezhetők el a tároló edényben, a rendszeres hulladékszállítás alkalmával nem szállíthatók el (pl. bútor, elektronikai készülékek, nagyobb kartondobozok, rongy bezsákolva).

 

Nem kihelyezhető hulladékok: kommunális hulladék, építési törmelék, gépjármű gumi, akkumulátorok, veszélyes hulladéknak minősülő anyagok, vegyszerek és minden olyan hulladék, amely begyűjtése során veszélyezteti a begyűjtést végzők testi épségét, egészségét.

 

Kérem, hogy a hulladékot, a lomtalanítás napján legkésőbb reggel 700-ig, de lehetőség szerint előző nap este helyezzék ki az ingatlan elé! A járat minden utcán egyszer megy végig.

A lomnak minősülő tárgyakat a gyűjtési útvonal mellé kell kihelyezni oly módon, hogy az a begyűjtő gépjárművel megközelíthető legyen, illetve a gyalogos- és gépjárműforgalmat ne akadályozza.

 

Az apróbb kisméretű hulladékot bekötözött zsákokban kérjük kihelyezni!

 

Tájékoztatom továbbá a lakosságot, hogy 2020. év októberében is lesz lomtalanítás.

 

2021. évtől viszont évente csak egyszeri alkalommal kerül majd sor lomtalanításra, melynek időpontját várhatóan a nyári időszakra tűzzük ki.

 

Derecske, 2019. december 6.

 

                                                 Tisztelettel:

Bordán Szabolcs
polgármester

                                                                                                                                                                                       

E-önkormányzat portál


Étlap


Ajánló

Ajánlatunk

Responsive image

Facebook