Responsive image


Tájékoztatás

Feltöltve: 2020-03-17 09:14:32

TÁJÉKOZTATÁS

 

termőföld adás-vételi, vagy haszonbérleti szerződésre
elfogadó jognyilatkozatot tenni kívánók részére

 

A Derecskei Közös Önkormányzati Hivatalban (székhelye: 4130 Derecske, Köztársaság út 87.) a személyes ügyfélfogadás koronavírus fertőzés megelőzése érdekében 2020. március 16. napjától előre nem látható ideig szünetel.

A Derecskei Közös Önkormányzati Hivatal főépületének előterében a kifüggesztett termőföld adás-vételi és haszonbérleti szerződések folyamatosan megtekinthetőek. 

A mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szóló 2013. évi CXXII. törvény 21. § (3) bekezdése értelmében az a személy, aki élni kíván elővásárlási jogával, az az elfogadó, vagy az elővásárlási jogáról lemondó jognyilatkozatot a jegyző részére személyesen kell, hogy átadja.

Az a személy, aki a Derecskei Közös Önkormányzati Hivatalnál kifüggesztett termőföld adás-vételi, vagy haszonbérleti szerződésre elfogadó, vagy az elővásárlási/előhaszonbérleti jogáról lemondó jognyilatkozatot kíván személyesen átadni, annak a Derecskei Közös Önkormányzati Hivatal telefonszámán az 54/410-078/123–as melléken, vagy a 20/669-72-31-es telefonszámon szükséges időpontot egyeztetni!

Türelmüket és megértésüket ezúton is megköszönöm!

Derecske, 2020. március 16.

 

                                                                                  Varsányiné dr. Antal Erzsébet s.k.

                                                                                               jegyző

E-önkormányzat portál


Étlap


Ajánló

Ajánlatunk

Responsive image

Facebook