Responsive image


Közlemény a bölcsődei beiratkozásról

Feltöltve: 2020-04-21 13:13:42

Közlemény a bölcsődei beiratkozásról

 

Értesítjük a szülőket, hogy a 2020/2021. nevelési évre történő bölcsődei beiratkozás a korábban meghirdetettől eltérő, egyedi eljárási szabályok szerint következőképpen történik:

A bölcsődei beiratkozás időpontja a 2020/2021–es nevelési évre: 2020. április 20-24.

A koronavírus-járvánnyal összefüggő kormányzati intézkedésekkel összhangban, a gyermekek és a családok egészségének a védelme, valamint a személyes érintkezések csökkentése érdekében a Derecskei Önkormányzat fenntartásában működő bölcsődébe a beiratkozás a jelentkezési lap, a munkáltatói igazolás kitöltésével és e-mailen történő megküldésével lehetséges.

Az intézmény honlapjáról (www.derovi.hu) dokumentumok menüpontból letölthető jelentkezési lapot és munkáltatói igazolást a derovib@gmail.com címre várjuk 2020. április 24-ig. A beérkezett jelentkezésekről 1 munkanapon belül visszaigazoló e-mailt küldünk.

A felvételről szülő / törvényes képviselő határozatot fog kapni.

A beiratkozáshoz szükséges iratok eredetiben való bemutatására a gyermek első bölcsődei nevelésének napján kerül sor.

Azonban kérnénk, a kedves szülőket, aki az ingyenes bölcsődei gyermekétkeztetést igénybe szeretné venni, akkor az intézmény honlapjáról (www.derovi.hu) a „Dokumentum” fül alatt a nyilatkozatot töltse le és küldje el a derovib@gmail.com email címre.

Szeretettel várjuk a gyermekeket a Mese - Vár Óvoda és Bölcsőde intézményünkben!

 

Derecske, 2020. április 20.

 

    Nagy Éva

intézményvezető

 

 

E-önkormányzat portál


Étlap


Ajánló

Ajánlatunk

Responsive image

Facebook