<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Lakossági tájékoztatás (2021. szeptember 16.)

Lakossági tájékoztatás (2021. szeptember 16.)

2021-09-16 13:57:11

Lakossági tájékoztatás (2021. szeptember 16.)

 

 

TISZTELT SZÜLŐK!

 

A Mese-Vár Óvoda és Bölcsőde, mint önkormányzati fenntartású intézmény vonatkozásában az egészségügyi együttműködés érdekében a következő tájékoztatást nyújtjuk Önöknek és arra kérünk mindenkit, hogy 2021. szeptember 20. napjától az itt leírt szabályokat, elvárásokat, a megkívánt fegyelmezett magatartással kezeljék, és a köznevelési intézmény dolgozóinak, valamint a többi gyermek és családja egészségi állapotának megőrzése érdekében mindenkitől kérjük betartani!

 

Az intézménybe lépéskor a gyermekek és szüleik a kihelyezett fertőtlenítővel kezüket fújják le, a szülők tegyenek fel szájmaszkot és húzzanak fel lábzsákot.  

 

A szülők részére az intézmény zárt területein a maszk használata kötelező. Amennyiben valamelyik szülő a maszk használatát mellőzi, úgy az óvoda zárt területére nem léphet be és gyermekét a bejáratnál lévő munkatársunk veszi át és kíséri a csoportjához.

 

A testhőmérsékletet érintésmentes lázmérővel intézményünk alkalmazottja megméri. Csak 37°C fok alatti testhőmérsékletű gyermeket és felnőttet engedünk be az intézmény területére. 

 

A kontaktusok csökkentése érdekében az intézménybe 1 gyermekkel csak 1 felnőtt jöhet be. 

 

A gyermekek átadása során az öltözőben a szülők lehetőleg legkevesebb ideig tartózkodjanak és törekedjenek a védőtávolság betartására (1,5-2 m).

 

Csak egészséges gyermeket hozhatnak intézményünkbe! Amennyiben a gyermeknek folyik az orra, köhög, lázas, láthatóan nem egészséges, gyermekközösségbe nem jöhet.

 

A gyermekek legkésőbb 830 óráig érkezzenek be az óvodába! A gyermekek biztonsága érdekében az intézmény bejárata 830-1500 (kivéve 1230-1300 óra) közötti időszakban zárva van.

 

Derecske, 2021. szeptember 16.

 

Bordán Szabolcs polgármester

Nagy Éva intézményvezető                   

 

 








Megosztás közösségi oldalakon
Derecske applikáció
kiadványok kép
kiadványok kép