<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> Tájékoztató beiskolázási támogatásról (2024/2025)

Tájékoztató beiskolázási támogatásról (2024/2025)

2024-05-22 14:30:05

Tájékoztató beiskolázási támogatásról (2024/2025)

Tájékoztató

beiskolázási támogatásról

 

Tisztelt Szülők!

 

Derecske Város Önkormányzata – a tavalyi évhez hasonlóan – az általános iskolában tanulmányait a 2024/2025-ös tanévben az 1-8. évfolyamon megkezdő tanulók részére is beiskolázási támogatást nyújt. A támogatást az önkormányzat változatlanul utalvány formájában, gyermekenként 10.000.-Ft értékben biztosítja.

A beiskolázási támogatás igénylésére a tanköteles korú gyermek szülője vagy törvényes képviselője abban az esetben jogosult, ha a gyermek Derecskén bejelentett lakóhellyel rendelkezik és a tanulmányait magyarországi székhelyű általános iskolában az adott évben a tanítási év első napján megkezdi.

 

A beiskolázási támogatás formanyomtatványon igényelhető 2024. június 1. és 2024. július 31. között. Az igényléshez szükséges nyomtatvány elérhető Derecske város honlapján (www.derecske.hu), és beszerezhető a Derecskei Közös Önkormányzati Hivatal Hatósági Csoportjánál (4130 Derecske, Köztársaság út 87. „B” épület 2. iroda), illetve az „A” épület előterében.

A kitöltött nyomtatvány a Hivatal Hatósági Csoportjánál adható le (az igénylésre nyitva álló határidőn belül).

A jogosultsági feltételek fennállása esetén az utalványt a gyermek szülője vagy törvényes képviselője jogosult átvenni, melynek időpontjairól az igénylőket a későbbiekben levélben, valamint Derecske város honlapján és hivatalos facebook-oldalán értesítjük.

A támogatás igénylésének további feltételeiről tájékoztatás a Hivatal Hatósági Csoportjánál kérhető.

Letölthető nyomtatvány: Igénylőlap beiskolázási támogatáshoz
 

Derecske, 2024. május 15.

Tisztelettel: 

Rácz Anikó 
polgármester








Megosztás közösségi oldalakon
Derecske applikáció
kiadványok kép
kiadványok kép