<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> V. Megyei Fuvolás Találkozó

V. Megyei Fuvolás Találkozó

2021-02-02 12:58:07

V. Megyei Fuvolás Találkozó

V. Megyei Fuvolás Találkozó - Derecske

 

Az idei tanévben is sikerült megrendezünk a Megyei Fuvolás Találkozót 2021. Január 30-án, ám az eddigi évek után most csak online formában. Sokáig nem tudtuk, hogy személyesen lesz-e lehetőségünk a találkozóra, így gondolatban készültünk a digitális megoldásokra. Végül ennél a formánál kellett maradnunk, de szerencsére azt tapasztaltuk, hogy ez sok kollégának nem okozott gondot és szívesen mutatták be elkészült anyagaikat videofelvétel formájában is. 

Elmondhatom, hogy a jelentkezők létszámát tekintve nem volt nagy visszaesés az előző évekhez képest, így a Zsűri is kiegyenlítetten tudta kiosztani a minősítéseket.

Idén a megye 9 intézménye képviselte magát nálunk, 19 növendékkel, összesen 8 tanártól.

A Zsűri összesen 3 korcsoportban értékelte a produkciókat, 4 Bronz-, 5 Ezüst-, 7 Arany-, valamint 3 Kiemelt Arany minősítést osztott ki. 

Iskolánkat Dávid Dóra képviselte a Találkozón, aki III. Korcsoportban, Arany minősítést szerzett. Ezúton is Gratulálunk neki és felkészítő tanárának, Jónizs-Földi Nikolettnek egyaránt.

Köszönettel tartozom a Berettyóújfalui Tankerületi Központ támogatásáért, valamint a Derecskei Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola vezetésének és kollégáinak segítségéért, melyet a szervezés folyamán nyújtottak.

 

 

                                                                                                                  Tisztelettel:

                                                                                                               Madarassy Rita, fuvola tanár

 








Megosztás közösségi oldalakon
Derecske applikáció
kiadványok kép
kiadványok kép