<< Vissza a hírekhez


Kezdőlap >> Hírek >> VII. Megyei Fuvolás Találkozó

VII. Megyei Fuvolás Találkozó

2023-02-08 10:27:24

VII. Megyei Fuvolás Találkozó

VII. Megyei Fuvolás Találkozó
 

2023. Február 3-án került megrendezésre a VII. Megyei Fuvolás Találkozó, melynek otthont idén is, a Derecskei Alapfokú Művészeti Iskola adott. Idén a minden eddigi legmagasabb létszámmal jelentkeztek a fuvolista növendékek. A Hajdú-Bihar vármegyei intézményeken kívül, idén is volt érdeklődés a találkozó iránt. Emiatt megfontolandó lehet, regionális találkozót szervezni a jövőben. Összesen 13 intézmény, 36 növendékének jelentkezése érkezett be.

A gyerekek idén is 4 korcsoportban adhattak számot tudásukról a legkisebbektől egészen a gimnazistákig. Nagy örömünkre, az idei évben is megtisztelte jelenlétével rendezvényünket Romos-Kiss Ágota és Dr. Romos Zsolt, akik hosszú évek óta boldogan hallgatják végig a növendékek műsorát és alkotják meg véleményüket. Ebben az évben sem volt könnyű dolguk, kihangsúlyozták a rendezvény magas színvonalát, a produkciók sokszínűségét és a szakmailag helytálló minősítések kiosztásának nehézségeit.

Iskolánkat ebben a tanévben 2 felkészítő tanár, 4 növendékkel képviselte.

Kiss Boglárka II. korcsoport- Bronzminősítést, Máté Anna II. korcsoport- Ezüstminősítést, Máté Lídia II. korcsoport - Ezüstminősítést szerzett, tanáruk Csávásné Kubassy Klára.

Kozár Bettina IV. korcsoport – Bronzminősítést szerzett, tanára Kaszás Bernadett.

Ezúton is gratulálunk az eredményhez!

A rendezvény nem jöhetett volna létre idén sem a kedves támogatóink nélkül! Köszönet a Berettyóújfalui Tankerületi Központnak és a Derecske Művészeti Alapoktatásáért Alapítványnak a segítségért, valamint a Derecskei Bocskai István Általános Iskolának az együttműködésért, a Cornett Music Kft.-nek a kotta és ajándékvásárért, valamint Rácz Éva - a RÉ Csengők megálmodójának a felajánlott különdíjakért. Óriási köszönet illeti meg művészeti iskolai kollégáimat, a rendezvény zavartalan lebonyolításáért és önzetlen segítségükért az előkészületeknél és a találkozó napján egyaránt.

 

Tisztelettel:

Madarassy Rita








Megosztás közösségi oldalakon
Derecske applikáció
kiadványok kép
kiadványok kép